Kluisjes – Apotheek Hattem – Hattem

Apotheek Hattem

Kluisjes

Niet gebonden zijn aan onze openingstijden maar uw medicijnen afhalen wanneer u dat wilt, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat kan bij Apotheek Hattem. En met ons afhaalsysteem kan het nog veiliger en sneller.

Eerste uitgifte

De 24-uurs afhaalservice geldt niet alleen voor geneesmiddelen die eerder gebruikt zijn. Het geldt ook voor medicijnen die voor het eerst gebruikt gaan worden. Voorwaarde is dan wel dat het gebruik van het medicijn vooraf met u is doorgenomen. Dat laatste kan eventueel ook telefonisch. Hoort bij de eerste uitgifte een instructie, dan vindt de uitgifte altijd in de apotheek plaats. U wordt hierover dan tijdig geinformeerd. Koelkast-artikelen worden niet in de kluisjes geplaatst.

Aanmelden

Aanmelden voor de 24-uurs afhaalservice doet u met behulp van het inschrijfformulier (zie onderaan deze pagina). Het is te downloaden op www.apotheekhattem.nl of te verkrijgen aan de balie in de apotheek. Het ingevulde formulier kan worden afgegeven bij de balie. Ook zult u zich eenmalig moeten ligitimeren met een geldig ID-bewijs.

Uitleg

Na afgifte van het inschrijfformulier zal één van onze apotheekmedewerkers u een korte instructie geven. Er wordt u uitgelegd hoe de kluisjes werken en hoe u toegang krijgt tot de kluisruimte. Om het kluisje en de kluisruimte te openen heeft u een afhaalcode nodig. Deze krijgt u per sms of e-mail toegestuurd op het moment dat wij uw medicijnen in het kluisje plaatsen. U ontvangt voor elke keer dat u medicijnen op komt halen een nieuwe code.

72 uur

Na ontvangst van de sms of e-mail met de afhaalcode heeft u 72 uur de tijd om uw medicijnen uit het kluisje te halen. Na deze periode wordt de medicatie door ons uit het kluisje gehaald en is deze alleen nog af te halen aan de balie in de apotheek. Wij doen dit zodat zo veel mogelijk cliënten gebruik kunnen maken van het afhaalsysteem en we niemand hoeven teleur te stellen

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER